Basseng i hagen med hjørnetrapp

Basseng neste sommer? Stor pågang – Begynn NÅ, for å komme i mål til sommeren!

Vi forventer at Basseng-boomen fra i år fortsetter også i neste år ­– vær tidlig ute!

Flott basseng i hagen med terrasse rundt og med overbygg
Kundebilde Polyfaser Athen med overbygg Nova Comfort 3 x 7,5 alu klar plast

 

Tiltakene for å holde korona-smitten i sjakk har heldigvis hatt god effekt. Men vi har måttet endre måten vi omgås på, hvordan vi reiser og hva vi foretar oss i hverdagen. I 2020 og 2021 har de fleste valgt å feriere i eget hjemland. Det har åpnet manges øyne for mulighetene til fritid og avkopling i egen hage.

Basseng er mer populært enn noen gang, og vi har levert rekordmange produkter – alltid med den høye kvaliteten vi er kjent for. Realiteten er imidlertid at hele Europa, – ja faktisk hele verden opplever det samme trykket etter basseng og produkter knyttet til basseng. Men når mange produksjonssteder hemmes av smitteverntiltak, går ikke forholdet mellom tilbud og etterspørsel opp. Det blir rett og slett manko på varer. Det har vi opplevd i år, og vi regner med at det kan gjenta seg neste år.

Skal du sikre deg nytt basseng til neste års sommersesong, anbefaler vi at du tar kontakt med oss så raskt som mulig. Dermed kan vi skreddersy og sette i bestilling nettopp ditt drømmebasseng uten forsinkelser.

Husk at bassenget må godkjennes av kommunale myndigheter der du bor. Stor pågang kan medføre lang behandlingstid også hos disse, så vær ute i god tid med søknad. Studer våre produkter og be oss om forslag og prisberegning!

Se våre bassenger her og ta kontakt så hjelper vi deg med planleggingen av bassenget.