St Tropez

Varenummer: Ta kontakt

Ta kontakt for pris

Nullstill
- +

Fri frakt og ingen gebyr på alle bestillinger over 1500kr til terminal eller postkontor.

Stor etterspørsel ­– bestill tidlig!
Les mer

Kategori: Kantstein og Belegningsstein,

Produktbeskrivelse

St Tropez

Elegant, vakker og banebrytende kantstein i keramisk porselen.

St Tropez er en lekker og moderne kantstein i keramisk porselen. 120 x 60 stort format gir en virkelig unik og eksklusiv finish på ditt svømmebasseng. Den sklisikre overflaten kombinert med kantmarkeringen gir optimal sikkerhet. Forsiden og bakkanten av flisene er polerte og fasetterte, noe som gir et visuelt ferdig uttrykk. Keramiske porselen fliser er frostsikre, syrefaste, klorbestandige og motstandsdyktige mot olje. Dette gjør dem ekstremt vedlikeholdsvennlige og tåler også høytrykksspyler. Serien leveres i rette fliser samt 45 graders kutte hjørner. Det er også matchende terrassefliser i serien.

* Merk størrelsen på flisene 120 x 60 x 2 cm! Tilbehørspakke tilpasset valgt størrelse inneholder: Lim, fug, silikon og impregnering.

Kantstein fra Scandi-Roc

Rammen rundt bassenget er veldig viktig for at helhetsinntrykket skal bli det beste. Scandi-Roc tilbyr et meget bredt sortiment, hvor kvalitet står i fokus. Utenfor kantsteinen har du mulighet til å legge belegningsstein, eller du kan også bygge terrasse inntil kantsteinen.

Scandi-Roc er et velrenommert dansk firma som siden 70-tallet har produsert kantstein og tilbehør i betong og naturstein.

De siste 10 årene har bedriften gjennomgått en kraftig vekst, særlig på produkt sortiment og eksport. De eksporterer nå til 20 europeiske land. Deres fokus er på høy kvalitet, stor fleksibilitet samt service på toppnivå.

Kantstein St Tropez fra Scandi-Roc er bestillingsvare, og kommer levert direkte fra leverandør, hjem til kunde. Det er likevel viktig å påpeke at store deler av sortimentet er lagervare hos dem, og leveringstiden på lagervare er normalt 4-6 dager! Kantstein kan leveres komplett med alt du måtte trenge av lim og fuge. Gratis levering på kantstein-pakker direkte fra leverandør.

Teknisk Informasjon

Dokumenter