Roma Kantstein

Varenummer: Ta kontakt

Ta kontakt for pris

Nullstill
- +

Fri frakt og ingen gebyr på alle bestillinger over 1500kr til terminal eller postkontor.

Stor etterspørsel ­– bestill tidlig!
Les mer

Kategori: Kantstein og Belegningsstein,

Produktbeskrivelse

Roma Kantstein

til glassfiberbasseng Roma er en spennende serie med kantstein som har en overflate med struktur. Kantstein Roma er en spennende serie av våtstøpte kantstein. Serien kjennetegnes av de lyse fargen Indian White og Indian Beige, som gir en hyggelig atmosfære rundt bassenget. Og med de tilhørende Olympia belegningsstein kan du skape rammen om et gjennomført sydtropisk bassengområde. Radiusfliser kan leveres til følgende avrundinger: R: 0,60 m R: 1,00 m R: 1,25 m R: 1,50 m R: 1,80 m R: 2,00 m R: 2,30 m R: 2,50 m R: 2,75 m R: 3,50 m Tilbehørspakke tilpasset valgt størrelse inneholder: Lim, fug, silikon og impregnering.  

Kantstein fra Scandi-Roc

Rammen rundt bassenget er veldig viktig for at helhetsinntrykket skal bli det beste. Scandi-Roc tilbyr et meget bredt sortiment, hvor kvalitet står i fokus. Utenfor kantsteinen har du mulighet til å legge belegningsstein, eller du kan også bygge terrasse inntil kantsteinen.

Scandi-Roc er et velrenommert dansk firma som siden 70-tallet har produsert kantstein og tilbehør i betong og naturstein.

De siste 10 årene har bedriften gjennomgått en kraftig vekst, særlig på produktsortiment og eksport. De eksporterer nå til 20 europeiske land. Deres fokus er på høy kvalitet, stor fleksibilitet samt service på toppnivå.

Kantstein Roma til glassfiber basseng fra Scandi-Roc er bestillingsvare, og kommer levert direkte fra leverandør, hjem til kunde. Det er likevel viktig å påpeke at store deler av sortimentet er lagervare hos dem, og leveringstiden på lagervare er normalt 4-6 dager! Kantstein kan leveres komplett med alt du måtte trenge av lim og fuge. Gratis levering på kantstein-pakker direkte fra leverandør.

Teknisk Informasjon

Dokumenter