Kiruna

Varenummer: Ta kontakt

Ta kontakt for pris

Nullstill
- +

Fri frakt og ingen gebyr på alle bestillinger over 1500kr til terminal eller postkontor.

Stor etterspørsel ­– bestill tidlig!
Les mer

Kategori: Kantstein og Belegningsstein,

Produktbeskrivelse

Kiruna Kantstein

til basseng med romersk form

Eksklusiv serie kantstein av naturstein.

De 4 fargene er spesielt utvalgt til vår nordlige stil og klima. Den børstede overflaten føles behagelig, men samtidig sklisikker. Kiruna leveres i flere former, som passer til fleste bassengformer. Natura belegningsstein passer ypperlig til Kiruna og Napoli om man ønsker mer enn bare kantstein rundt bassenget. Tilbehørspakke tilpasset valgt størrelse inneholder: Lim, fug, silikon og impregnering.   Kantsteinen Natura er en eksklusiv og lekker serie av naturfliser. Alle kantsteinene er skåret ut av naturstein-blokker. Serien Natura inneholder kantstein og belegningsstein i forskjellige farger, så du har muligheten til å kombinere etter egen smak. Alle kantsteinene leveres også i et bredt utvalg av rette kantstein, radius kantstein og hjørne kantstein. Dette gjør at de kan anvendes til nesten alle bassengformer.

Kantstein fra Scandi-Roc

Rammen rundt bassenget er veldig viktig for at helhetsinntrykket skal bli det beste. Scandi-Roc tilbyr et meget bredt sortiment, hvor kvalitet står i fokus. Utenfor kantsteinen har du mulighet til å legge belegningsstein, eller du kan også bygge terrasse inntil kantsteinen.

Scandi-Roc er et velrenommert dansk firma som siden 70-tallet har produsert kantstein og tilbehør i betong og naturstein.

De siste 10 årene har bedriften gjennomgått en kraftig vekst, særlig på produktsortiment og eksport. De eksporterer nå til 20 europeiske land. Deres fokus er på høy kvalitet, stor fleksibilitet samt service på toppnivå.

Kantstein Kiruna til basseng med romersk form fra Scandi-Roc er bestillingsvare, og kommer levert direkte fra leverandør, hjem til kunde. Det er likevel viktig å påpeke at store deler av sortimentet er lagervare hos dem, og leveringstiden på lagervare er normalt 4-6 dager! Kantstein kan leveres komplett med alt du måtte trenge av lim og fuge. Gratis levering på kantstein-pakker direkte fra leverandør.

Teknisk Informasjon

Dokumenter