Flokkfix flytende 3L

Hurtigvirkende flokkingmiddel.

3 literVarenummer: 25020

kr 295

- +

Fri frakt til post i butikk og ingen gebyr på bestillinger over 1500kr.

Kategori: Kjemi,

Produktbeskrivelse

Flokkfix flytende, 3 liter

Delphin kjemi til basseng

Flokkfix flytende
For bekjemping av skyet vann. De minste partiklene som gjør vannet uklart, er så små at de ikke lar seg filtrere bort, selv av de beste filterne. Ved å benytte et flokkingmiddel, oppnår du at disse, hver for seg usynlige partiklene, klumper seg sammen. De vil deretter legge seg på bunnen i bassenget, eller bli fanget opp av filteret. (Det som legger seg på bunnen, kan suges opp med en bunnsuger).
Brukes normalt når du nettopp har fylt bassenget, fordi nytt vann som oftest er ganske forurenset. Kan også brukes som «skippertak» ved veldig skittent vann.

Dosering:
0,5 – 1,0 dl Flockfix til 10 m3 vann.
Helles sakte i skimmeren på løpende pumpe.
Rengjør så filteret (backwash) etter 3 – 4 dager.

Bland aldri med andre kjemikalier!
Vær oppmerksom på risiko- og sikkerhetsrådene!
Oppbevar produktet stående i originalforpakningen, innelåst og utilgjengelig for barn, frostfritt og fritt for direkte sollys.

Les sikkerhetsblad under «dokumenter»

Flockfix flytende er ikke farlig. Likevel bør vanlige forhåndsregler bli tatt som ved all omgag med kjemikalier. Oppbevares utilgjengelig for barn.

 

Kjemi Delphin fra Chemoform

Kjemien Delphin fra den velkjente produsenten Chemoform kom på markedet allerede i 1970.
Dette har gitt dem lang fartstid, og Delphin er som Bayrol blant de beste.
Vi har solgt Delphin og Bayrol i alle år, og vi er stolte av å kunne tilby både kvaliteten og kunnskapen disse produsentene har.

 

Sikkerhetsblad

Det viktige med kjemiprodukter til basseng er også at de lever opp til standardene du krever. Det er noe som heter sikkerhetsblad, også til kjemi (særlig til kjemi!), som må opprettholdes til enhver tid, til det landet kjemien skal leveres til. Det er særdeles høye krav til kjemiprodukter, til enhver tid. Dette må produsenten til enhver tid følge opp ut fra kravene som stilles på markedet.

Dokumenter