Chlorilong Power 5

multi tab. 250 gr. 5 kgVarenummer: 3-25055

kr 809

- +

Fri frakt til post i butikk og ingen gebyr på bestillinger over 1500kr.

Kategori: Kjemi,

Produktbeskrivelse

Chlorilong Power 5

multi tab. 250 gr. 5 kg

Bayrol kjemi til basseng

Chlorilong Power 5
Multi klortablett som er langtidsvirkende, med flere funksjoner
Chlorilong® POWER 5 er en langsomt oppløsende 250 grams multifunksjonell klortablett til basseng, med følgende egenskaper: kontinuerlig desinfisering for å eliminere bakterier og fjerne uklarhet i bassengvannet, algedreper, flokkulering, hardhet og klorstabilisering.
Chlorilong ® POWER 5 klortabletter til svømmebasseng er produsert med råvarer av høy kvalitet, og har blitt presset ved å bruke en innovativ metode: A.P.O. ™ -teknologien. Det sikrer at tabletten løses jevnt ut og frigjør en jevn mengde klor i vannet i løpet av oppløsningen. Dette forhindrer eventuelle opphold i desinfeksjonen, og gir derfor ekstra sikkerhet for rent, trygt bassengvann.

Chlorilong® POWER 5 sikrer krystallklart vann og vil ikke forårsake skade på bassengoverflaten, da de ikke inneholder kobbersulfat.

Kjemi fra Bayrol til basseng 

Kjemien fra det anerkjente merket Bayrol er kjent for å lage en av de mest kvalitetsbevisste bassengproduktene på markedet. Det finnes mange merker på markedet, men Bayrol er blant de mest pålitelige, og har mange års erfaring med produksjon av pleieprodukter til basseng og spa.

Hele sortimentet til Bayrol er nøye testet, utprøvd og godkjent. De har sine egne laboratorier i Mûnchen, hvor de utvikler produkter sammen med produksjonsenheter over hele verden hvor de produserer produktene.

Sikkerhetsblad

Det viktige med kjemiprodukter til basseng og spa er også at de lever opp til standardene du krever. Det er noe som heter sikkerhetsblad, også til kjemi (særlig til kjemi!), som må opprettholdes til enhver tid, til det landet kjemien skal leveres til. Det er særdeles høye krav til kjemiprodukter, til enhver tid. Dette gjør at Bayrol hele tiden følger med på dette når de oppdaterer sine produkter, ut fra kravene som stilles på markedet.

Les mer om kjemi og basseng på vår Bassengskole

Dokumenter