Vintermiddel Puripool Super 1L

overvintringsmiddel 1 LVarenummer: 3-25056

kr 279

- +

Fri frakt til post i butikk og ingen gebyr på bestillinger over 1500kr.

Kategori: Kjemi,

Produktbeskrivelse

Puripool Super overvintringsmiddel 1 L

Bayrol kjemi til basseng

Flytende effektivt overvintringsmiddel til basseng. Forebygger mot kalk og uklarheter i vannet. Gjør vårrengjøringen enklere.

 

Dosering:
Før tilsetting av Puripool Super, skal du først justere pH mellom 7,0 og 7,4.
Utfør en sjokk kloring og la pumpen kjøre ca. 5-10 timer – foreta tilbakespyling.
Slå deretter av filteranlegget, senk vannstanden for vinteren, og tilsett 0,5 l Puripool® Super pr. 10 m³ forskjellige steder direkte i bassenget.

 

Kjemi fra Bayrol til basseng 

Kjemien fra det anerkjente merket Bayrol er kjent for å lage en av de mest kvalitetsbevisste bassengproduktene på markedet. Det finnes mange merker på markedet, men Bayrol er blant de mest pålitelige, og har mange års erfaring med produksjon av pleieprodukter til basseng og spa.

Hele sortimentet til Bayrol er nøye testet, utprøvd og godkjent. De har sine egne laboratorier i Mûnchen, hvor de utvikler produkter sammen med produksjonsenheter over hele verden hvor de produserer produktene.

Sikkerhetsblad

Det viktige med kjemiprodukter til basseng og spa er også at de lever opp til standardene du krever. Det er noe som heter sikkerhetsblad, også til kjemi (særlig til kjemi!), som må opprettholdes til enhver tid, til det landet kjemien skal leveres til. Det er særdeles høye krav til kjemiprodukter, til enhver tid. Dette gjør at Bayrol hele tiden følger med på dette når de oppdaterer sine produkter, ut fra kravene som stilles på markedet.

Dokumenter