Skimmer Nett, 12stk

Et finmasket nett som settes i skimmerkurven, for å stoppe hår og annen forurensing.

 

Varenummer: 69000

kr 229

- +

Fri frakt til post i butikk og ingen gebyr på bestillinger over 1500kr.

Kategori: Kjemi, Rengjøring av basseng,

Produktbeskrivelse

Skimmer Nett, 12stk

Skimmer Nett – et praktisk og rimelig hjelpemiddel

Skimmernett er et meget finmasket nett (ligner på en nylonstrømpe) som settes i kurven i skimmeren.

Dette nettet er så fint at det stopper mye av skitten som du ellers måtte fjerne ved tilbakespyling av filteret.
Husk bare å rengjøre nettet regelmessig, særlig om høsten når det kommer blader i bassenget.

Hvorfor skal jeg bruke Net’skim® når det allerede er en kurv i hver skimmer?

Skimmerkurven er ikke mye større enn en sikt. Hullene fører gjennom en stor del av rusket som flyter på vannets overflate. Bl.a. furunåler, blader, kvister, insekter, pollen, hår, etc.
En oppbygging av dette rusket i skimmeren kan føre til at det virker ineffektivt. Og kan til og med ødelegge pumpen.
Net’Skim®-posen gir fortsatt  vanlig gjennomstrømning,  og stopper  samtidig rusk opp til 250-300 mikron. Dette gjør at bassenget forblir rent og filteranlegget ditt forblir beskyttet.

Hvilke typer kurver kan jeg bruke Net’Skim® på?

Net’Skim®-posen ble laget for å enkelt settes på og fjernes fra alle typer kurver. Med eller uten håndtak, opptil 24 cm – uansett merke eller modell på bassenget ditt.
Hvis håndtaket er flyttbart, ta det av før du legger skimmernettet på plass, og sett deretter på håndtaket.
Hvis håndtaket er festet permanent, plasserer du skimmernettet over håndtaket – dette vil ikke påvirke effektiviteten til Net’Skim®.

Hva er formålet med festeelementet på bunnen av kurven?

Når pumpen er stoppet, er vannet ikke lenger trukket inn og har derfor en tendens til å returnere til bassenget. Festeanordningen sikrer at skimmernettet forblir festet til bunnen av kurven. Net’Skim®-posen hindrer da at de oppsamlede avfallsmaterialene trekker tilbake i bassenget.

Hvor lenge varer et Net’Skim® og kan det vaskes?

Net’Skim®-pose garanterer renslighet og perfekt hygiene i bassenget i 10 til 15 dager i samsvar med bassengmiljøet og bruksfrekvensen.
Etter denne tidsperioden kan nettingen bli blokkert og dermed redusere effektiviteten. Det anbefales å sjekke skimmernettet innimellom for å bytte det før det blir helt tett.
Vi anbefaler på det sterkeste å ikke vaske skimmernettet, da dette reduserer evnen til å filtrere riktig. For å forlenge skimmernettets levetid, er det imidlertid anbefalt å fjerne eventuelle akkumulerte større biter av rusk (barnåler, blader etc.). Over tid vil oppbygging av urenheter og forurensning tette nettet og forhindre tilstrekkelig filtrering. Filteret må byttes for å sikre at vannet i bassenget forblir rent.

Hvordan hjelper Net’Skim® meg med å spare penger?

Den kjemiske reaksjonen mellom smuss i et basseng og rengjøringsmidlene som brukes til å rengjøre det (klor, brom, PHMB …) får det til å bryte ned og omdannes til fine, biologisk inerte partikler.
Disse kjemiske reaksjonene bruker opp renseprodukter i direkte forhold til mengden urenheter i vannet. Ved å stoppe de større avfallsbitene regelmessig, i stedet for å få dem til å samle seg og stagnere i skimmeren, hjelper Net’Skim®-posen deg til å redusere mengden rengjørings-produkter som trengs, samtidig som du øker rensligheten og renhet av vannet. Videre er sirkulasjonen av store mengder vann, som deretter forsvinner rett inn i avløpssystemet (1 til 2 kubikkmeter), nødvendig hver gang du renser ut skimmeren. Ved å hindre tilstoppingen av skimmeren, gjør Net’Skim®  det mulig å redusere behovet for tilbakespyling, noe som i seg selv sparer mye penger i vann, samtidig som du opprettholder perfekt vannkvalitet og hygiene.

Hvordan bidrar Net’Skim® til å beskytte pumpen og redusere tilbakespyling?

Skimmeren ligger etter pumpen i filtreringskretsen. Derfor kommer smuss og urenheter som er tilstede i vannet i bassenget, systematisk til å passere pumpen som trekker den inn for å sende den til filteret.
En opphopning av store avfallsmaterialer (spesielt furunåler og kvist) kan ende opp med å blokkere mekanismen i pumpen og forårsake irreversibel skade. Net’Skim®-posen forhindrer at større avfallsbiter går forbi skimmerkurven til bassenget, slik at pumpen din opprettholdes effektiv og dens forventede levetid økes.

Med stor effektivitet og liten kostnad er Net’Skim®-forfilter et uunnværlig basseng tilbehør for å sikre hygienisk, rent vann samtidig som bassenget ditt blir mer enn noen gang en kilde til avslapning og glede.

Hvordan forbedrer en Net’Skim®-pose vannkvaliteten?

Søppel som faller på overflaten av vannet (barnåler, insekter, vegetasjon, pollen, hår, etc.) blir trukket inn i pumpen og blir blokkert i filtreringssystemet der det brytes ned av de kjemiske produktene som brukes til å rengjøre bassenget. Dette avfallet blir transformert til fine, biologisk inerte partikler som deretter returneres til bassenget og forårsaker uklart vann og tilstopping av bassenget.

Bruken av skimmer nett gjør det mulig å rengjøre det store søppelet regelmessig før det brytes ned av kjemiske rengjøringsprodukter, noe som reduserer forbruket og forbedrer rensligheten til bassenget og kvaliteten på vannet.

Kan en Net’Skim® bidra til barnas sikkerhet?

Når de er plassert i skimmerkurven, er klor tabletter og faste desinfeksjonsprodukter (generelt korrosive og gift) innenfor barnets rekkevidde. Når det først er på plass skjuler et Net’Skim ° -posen de faste kjemiske produktene, og de er ikke lenger lett tilgjengelige for små barn. Selv om det ikke er den opprinnelige hensikten med et Net’Skim ° -posen, er det åpenbart at det også bidrar til sikkerheten til barna våre.

Hvordan vite at skimmer nett fungerer?

Net’Skim®-posen, som ble patentert i 1998 og markedsført siden 1999, i Frankrike og i Europa, har en ubestridelig suksess, ikke bare av private bassengeiere, men også av våre profesjonelle kunder som forvalter hoteller, campingplasser eller feriesteder, som insisterer på å gi topp vannkvalitet og hygiene i sine bassenger som er ment for å imøtekomme publikum.

Akkurat som tusenvis av andre bassengeiere som har blitt overbevist av Net’Skim®-posen, prøv dette uunnværlige bassengtilbehøret med liten kostnad, og oppdag en enkel og umiddelbar løsning på filtreringsproblemer.