SPA Kjemi og tilbehør

+ Les mer om SPA Kjemi og tilbehør

Viser alle 16 resultater

Kjemi og tilbehør til SPA

Basseng og spa er bror og søster, – rent og sunt vann for å skape trivsel og velvære. Basseng har vi drevet med siden 1990, og den kunnskapen vi har, tar vi med oss inn i spa-segmentet. Vi selger ikke selve spaen, men vi selger veldig mye kjemi til spa.

Med sine 38 – 39°c i vannet, har spa en enda høyere temperatur enn basseng. Jo varmere vannet er, jo fortere utvikler mikroorganismer seg, og det med rensing og behandling av vannet er derfor enda viktigere for spa enn for basseng. Vær trygg; vi tilbyr kun beste kvalitet på spa kjemien.

Det finnes mange tilbydere av spa-kjemi, men ikke alle kan tilby samme kvalitet som SpaTime fra Bayrol. Hvis du er opptatt av topp kvalitet på spaproduktene, kan vi på det sterkeste anbefale SpaTime serien.

6 regler for perfekt vedlikehold av vannet i spaen:

Balanser vannets pH til riktig nivå
Utfør en grunnbehandling ukentlig
Desinfiser vannet på en virksom måte ved bruk
Filtrer vannet tilstrekkelig
Skift ut vannet regelmessig
Vedlikehold vannet i massasjebadet etter en plan

Vi veileder deg gjerne for en plan til nettopp ditt massasjebad.

Spa – produkter | SpaTime fra Bayrol tilbyr eiere av massasjebad, med høye krav, pleieprodukter som er enkle å bruke, og tilpasset hverandre slik at vannet i boblebadet ditt alltid er klart, rent og hygienisk.

Her fyller du inn din informasjon og evt spørsmål om dette produktet (Anti jern og kalk). Vi kontakter deg så fort som mulig.

Lukk

"*" obligatorisk felt

Navn*
Din adresse*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.