Leker, trening og dekorasjon

Leker, trening og dekorasjon

Et basseng kan være så mye mer enn bare et basseng det svømmes i. Det er en utmerket arena for all slags lek, diverse former for trening, og ikke minst en markant miljøskaper. Alt dette er bassenget uten «hjelp», men du kan løfte dette mange hakk ved å ha litt bevissthet rundt det og skaffe noen få remedier som hjelper.

Leker

Leker til bassenget skal ikke være skarpe, slik at de skader bassenget, og de må selvfølgelig ikke være slik at de kan skape farlige situasjoner. Men vi garanterer at de blir brukt…. Alt som kan dykkes etter for eksempel, kjempegøy og faktisk lærerikt.

Trening

Vi regner med at gruppen som trener er vesentlig mindre enn gruppen som leker, hehe. Men om det ikke er like mange som ser muligheten, så er bassenget faktisk en fantastisk arena for å trene, alt fra terapeutisk trening til hardkjør. Folk med leddplager vil ha stort utbytte av å trene i vann.

Dekorasjon

Vann, lys, grønne planter, lune kroker. Det er ingen begrensning på hvor mange dekorative «rom» en kan skape i en hage med et basseng. Se på vårt utvalg av spennende produkter og bli inspirert.

Sjekk ut vårt spennende sortiment av leker, trening og dekorasjon

+ Les mer om Leker, trening og dekorasjon

Ingen produkter ble funnet som passer dine valg.