Liner til basseng

Celsius Liner –
Liner til svømmebasseng
Dette er lineren for deg som ønsker vanntemperatur opp til 33 grader, samt høyere garantier på fasong og klorbestandighet. Leveres i 6 ensfarger, 15 mønstre og mulighet for 33 border.

Celsius Liner er den mest brukte lineren til støpte basseng.
Den er innsatt med stoffer som gjør at alger, bakterier og mikroorganismer vanskelig fester seg til overflaten på liner. Det er derfor veldig viktig at du aldri bruker andre rengjøringsmidler eller kjemikalier enn det som er beregnet på basseng.
NB. Alger/sopp som kan komme fra baksiden av lineren, forhindres ved å bruke alkorplus på underduken før lineren monteres.

Celsius linerne sveises på mål spesifikt til ditt basseng, og kan også takle innvendige og utvendige trapper.
Da det er mange faktorer som spiller inn på prisen, har vi kun tatt med noen eksempler på noen standard mål med vår standard hjørnetrapp.

Celsius liner finnes i 6 forskjellige farger, 15 mønstre, og kan suppleres med flere border i overkant. Det er også mulig å få lineren med to farger. Altså en farge på gulvet, og en annen farge på veggen. For eksempel mønstret gulv, og ensfarget vegg.

Lineren kan henges opp på flere forskjellige måter.
Normalt brukes hung oppheng til støpte basseng som for eksempel Thermopool basseng, og overlapp til for eksempel Atlantis stålplatebasseng.

NYTT OG NYTTIG FRA BASSENG AS

Abonnere på vårt nyhetsbrev?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få eksklusive rabattkoder og nyttige tips