Forside Om oss

Basseng AS – komplett leverandør innen både BASSENG og HAGESTUER.

Basseng AS er en av Norges ledende leverandører av basseng. Vi fokuserer på høy kvalitet på våre produkter og solid produktkunnskap hos våre ansatte, fordi våre kunder fortjener det beste.

Hagestue – Back in business …!
For få år siden var vi (folkene bak Basseng AS) den ledende leverandøren av hagestuer i Norge, gjennom firmaet Grønt Fokus. Vi solgte et betydelig antall hagestuer i mer enn 20 år. Så ble GF solgt til noen svensker, og vi konsentrerte oss om bare basseng. Men vi har ikke glemt vår «kjærlighet» til dette spennende produktet, og vi kan love at vi heller ikke har glemt vår ekspertise på det. Heldigvis har vi også beholdt vår gode relasjon til en av Sveriges beste produsenter av hagestue, og det er den relasjonen vi nå bygger videre på!

Dine mål er vår tegning:
Det som skiller oss fra de fleste leverandører, er at vi kan produsere både bassenget og hagestuen helt etter dine behov. Du trenger heller ikke å kjøpe komplette løsninger. Kjøp de elementene du har behov for!

Basseng AS har kontor, butikk og lager i Mandal, – kundene våre er over hele landet.

Basseng AS er medlem av Trygg Bassenghandel.
Trygg Bassenghandel er en interesse-organisasjon for leverandører av private svømmebasseng i Norge.Organisasjonens intensjon er at medlemskap sikrer at kunder får faglig god oppfølging, medlemmene utøver en seriøs forretningspraksis, produktspesifikasjoner er reelle og alle lover og forskrifter blir fulgt.
Vi leverer varer over hele landet – fraktfritt til terminal og postkontor ved kjøp over 1.500,-.
Gebyr 95,- ved kjøp under 1.500,-.
Velkommen til en trygg handel.

Hvis du har spørsmål om våre produkter må du gjerne ta kontakt. Ring oss på tlf 38 18 38 18 eller send oss en e-post på post@www.basseng.no
Åpningstider:

Åpningstider (hele året): Mandag-fredag kl 09.00-15.30
I juli – t.o.m. 04. august: Mandag-fredag kl 09.00-14.00