Basseng AS – en ledende aktør med over 20 års erfaring.

 

Basseng AS ble i 2013 skilt ut fra Grønt Fokus for å rendyrke og spesialisere seg på basseng. Gründer og eier av Grønt Fokus i 24 år, er nå eier av Basseng AS, og han ønsker å videreføre den langsiktige og kundeorienterte profilen som Grønt Fokus også var kjent for. I dag selger Basseng AS cirka 100 svømmebasseng pr. år til privatpersoner i Norge.

Basseng AS har en bevisst strategi om å tenke langsiktig. Vi satser utelukkende på seriøse leverandører og produkter. Vi bruker mye tid, penger og krefter på å finne de beste på begge områder. Vi priser oss slik at du som kunde skal være trygg på at vi er her om både 5 og 10 år. Listen over konkurser i denne bransjen er skremmende, men den understreker i stor grad det vi forsøker å kommunisere:
Å ha leverandøren der den dagen du trenger service eller reservedeler, vil vi påstå er like viktig som å spare noen tusenlapper den dagen du investerer i basseng.

Basseng AS holder til i Mandal kommune, cirka 45 minutter vest for Kristiansand. Vi har flotte nyoppussede kontor – og butikklokaler, her kan du se et utvalg av våre produkter.

Vi leverer varer over hele landet – fraktfritt til terminal og postkontor ved kjøp over 1.000,-.
Gebyr 95,- ved kjøp under 1.000,-.

Velkommen til en trygg handel.

Bassengbransjen er en krevende bransje. Hovedårsaken er at sesongen er kortere enn i de fleste andre bransjer. Vi har i realiteten 5-6 måneder på oss til å skape omsetningen som skal til for å drive butikken året rundt. De ansatte skal jo ha lønn hele året. Samtidig er det å veilede i basseng så krevende at det er vanskelig å operere med sesongarbeidere. Man trenger flere år på seg for å bli en god rådgiver innen basseng, og en svært stor andel av kunnskapen man trenger, kan kun tilegnes gjennom erfaring. Et basseng er et dynamisk produkt hvor det hele tiden skjer noe. Uforutsette ting forekommer, «slitedeler» må fra tid til annen byttes og bassenget trenger jevnlig service.

For å illustrere hvor viktig det er å velge rett leverandør kan vi nevne at vi de siste 5 årene kjenner til 7 konkurser i bassengbransjen. De fleste aktørene som har gått konkurs, er fortsatt i aktivitet selv etter flere konkurser. Basseng AS, eller forgjengeren Grønt Fokus har aldri vært konkurs.

Hvis du har spørsmål om våre produkter må du gjerne ta kontakt. Ring oss på tlf 38 18 38 18 eller send oss en e-post på post@basseng.no

Åpningstider:

Åpningstider (hele året): Mandag-fredag kl 09.00-15.30
I juli – t.o.m. 04. august: Mandag-fredag kl 09.00-14.00

Abonnere på vårt nyhetsbrev?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få eksklusive rabattkoder og nyttige tips