Oppvarming

+ Les mer om Oppvarming

I Norge velger de fleste å varme opp vannet i bassengene for å kunne bade også om været ikke er det beste. Vi tilbyr forskjellige måter å varme opp vann i svømmebasseng.

Oppvarming av bassenget

 

VARMEPUMPE

– som er dyrt å kjøpe, men billig å bruke. Dette er løsningen de aller fleste velger i dag. Med en bassengvarmepumpe kan du spare 65 – 85 % i forhold til elektrisk oppvarming, men kanskje viktigere er hva det vil koste. Vi regner at med en varmepumpe, koster det mellom kr 2 -3000 å ligge på 28 °C hele sommersesongen.

VARMEVEKSLER

Hvis du allerede har en varmekilde, for eksempel varmepumpe til huset eller fyrkjele, trenger du en varmeveksler. Varmeveksleren er et produkt som overfører varmen fra din varmekilde til bassengvannet.

VARMEKOLBE

For relativt få år siden var varmekolbe (også kalt El-varmer) den mest brukte varmekilden til basseng. I dag er det den minst brukte. Brukes dog av og til som en supplering til en litt underdimensjonert hoved-varmekilde.

Les om de forskjellige produktene under den respektive kategorien.

Her fyller du inn din informasjon og evt spørsmål om dette produktet (Varmepumpe G&J BONUM 25 Inverter). Vi kontakter deg så fort som mulig.

Lukk

"*" obligatorisk felt

Navn*
Din adresse*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.