Varmepumper for norsk klima

Vi selger varmepumper fra Gullberg & Jansson, som uten tvil er markedsledende på varmepumper i Skandinavia. Ikke så rart at de vet hva de holder på med, når de har levert over 20.000 varmepumper. Vi har gjennom 20 år solgt varmepumper fra forskjellige produsenter, og vi er krystallklare på at varmepumpene fra G&J er i en klasse for seg selv. Meget pålitelige og stillegående. Dessuten har de et komplett delelager de få gangene noe galt oppstår.

Forleng sesongen betydelig, uten å bli flådd

Med en G&J-varmepumpe kan du forlenge sesongen med minst en måned i hver ende, uten at det påvirker kostnadene veldig mye. Vi regner at det koster ca kr 2.500 å holde et basseng på 4 x 8 m hele sesongen. Hvis du tøyer sesongen med et par måneder, nærmer kostanden seg kanskje kr 3.000, men det har vel de fleste råd til når de kan ha ca 28 °C i vannet hele tiden.

Mer tekst under bildene

Neste generasjons miljøsmarte bassengvarmepumper

Vi er glade for å kunne tilby neste generasjons miljøsmarte varmepumper. Disse bassengvarmepumpene er WiFi-kompatible, stillegående og energibesparende. De fleste modellene leveres også med det miljøvennlige kjølemediet R32, med lavt GWP (Global Warming Potential) og lavere klimapåvirkning.

Det er enkelt å montere en varmepumpe

Så nær som på split-modellen, er alle varmepumpene meget enkle å montere selv. På split-modellen må en kjølemontør gjøre jobben, for der er det bare gassdelen som står ute, mens vanndelen står inne. På alle de andre er det vann inn, og vann ut igjen (50 mm). Deretter settes det strøm på, og vips så starter den. Det ligger en flowswich inni som skrur den av og på hvis vannstrømmen stopper, og selvsagt når den ønskede temperaturen er oppnådd.

Spar 65 – 85 %, sammenlignet med elektrisk oppvarming.

Sammenlignet med elektrisk oppvarming kan du regne med å spare ca. 65-85 %, noe som tilsier at en bassengvarmepumpe er en meget god investering. Robust kvalitet og lang levetid på produktene. Opprinnelig var Gullberg & Jansson en ingeniørbedrift med spisskompetanse innen termodynamikk og energibesparing. Deres bassengvarmepumper kjennetegnes gjennomgående av at de er meget robuste når det gjelder material- og komponentvalg, samt i tiltalende design.

Abonnere på vårt nyhetsbrev?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få eksklusive rabattkoder og nyttige tips