Varmepumpe til basseng

+ Les mer om Varmepumpe til basseng

Varmepumper til basseng for norsk klima

Vi selger varmepumper til basseng fra Gullberg & Jansson, som uten tvil er markedsledende på bassengvarmepumper i Skandinavia. Ikke så rart at de vet hva de holder på med, når de har levert over 20.000 varmepumper.

Vi har gjennom 20 år solgt varmepumper fra forskjellige produsenter, og vi er krystallklare på at varmepumpene fra Gullberg & Jansson er i en klasse for seg selv. Meget pålitelige og stillegående. Dessuten har de et komplett delelager de få gangene noe galt oppstår.

Forleng sesongen betydelig, uten å bli flådd

Med en varmepumpe til basseng fra Gullberg & Jansson kan du forlenge sesongen med minst en måned i hver ende, uten at det påvirker kostnadene veldig mye. Vi regner at det koster ca kr 2.500 å holde et basseng på 4 x 8 m hele sesongen. Hvis du tøyer sesongen med et par måneder, nærmer kostnaden seg kanskje kr 3.000, men det har vel de fleste råd til når de kan ha ca 28 °C i vannet hele tiden.

Neste generasjons miljøsmarte bassengvarmepumper

Vi er glade for å kunne tilby neste generasjons miljøsmarte varmepumper til basseng. Disse bassengvarmepumpene er WiFi-kompatible, stillegående og energibesparende. De fleste modellene leveres også med det miljøvennlige kjølemediet R32, med lavt GWP (Global Warming Potential) og lavere klimapåvirkning.

Det er enkelt å montere en varmepumpe til basseng

Så nær som på split-modellen, er alle varmepumpene meget enkle å montere selv. På split-modellen må en kjølemontør gjøre jobben, for der er det bare gassdelen som står ute, mens vanndelen står inne. På alle de andre varmepumpene til basseng er det vann inn, og vann ut igjen (50 mm). Deretter settes det strøm på, og vips så starter den. Det ligger en flowswitch inni som skrur den av og på hvis vannstrømmen stopper, og selvsagt når den ønskede temperaturen er oppnådd.

Spar 65 – 85 %, sammenlignet med elektrisk oppvarming

Sammenlignet med elektrisk oppvarming kan du regne med å spare ca. 65-85 %, noe som tilsier at en bassengvarmepumpe er en meget god investering. Gullberg & Jansson har robust kvalitet og lang levetid på produktene. Opprinnelig var Gullberg & Jansson en ingeniørbedrift med spisskompetanse innen termodynamikk og energibesparing. Deres bassengvarmepumper kjennetegnes gjennomgående av at de er meget robuste når det gjelder material- og komponentvalg, samt i tiltalende design.

Her fyller du inn din informasjon og evt spørsmål om dette produktet (Varmepumpe G&J BONUM 25 Inverter). Vi kontakter deg så fort som mulig.

Lukk

"*" obligatorisk felt

Navn*
Din adresse*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.