Varmepumpe til basseng - Modell MELIUS INVERTER

+ Les mer om Varmepumpe til basseng - Modell MELIUS INVERTER

Viser alle 8 resultater

Varmepumpe til basseng fra Gullberg & Jansson – MELIUS – serien

Varmepumpe G&J Melius – SERIEN INVERTER R32 ECO

Varmepumpene i MELIUS-serien, luft-vann-varmepumpe, er en meget stillegående og strømsparende bassengvarmepumpe.
Utstyrt med full inverter, og et kompakt grålakkert stålkabinett.
Varmepumpene er WiFi-kompatible og har bl.a. digitalt LED-display med timer, for lettvint innstilling av temperatur.

 • Varmepumpene til svømmebasseng i Melius-serien reduserer oppvarmingskostnaden med 75-85 % avhengig av utetemperatur, og skaper behagelig bassengvarme til lav investeringskostnad
 • Trinnløs regulering av kompressor og viftemotor med silent-innstilling for stillere drift
 • Full Inverter («ekte» Inverter)
 • Børsteløs DC-viftemotor for lavere lydnivå
 • Elektronisk ekspansjonsventil for større varmeeffekt og energieffektivitet
 • Kompakt, grålakkert stålkabinett
 • Lav investeringskostnad
 • WiFi – kompatibel for fjernstyring via smarttelefon (iPhone/Android)
 • 3-fase utførelse > 10 A
 • Timerfunksjon
 • Titanvarmeveksler som tåler både og klor- og saltvann
 • Miljøvennlig og effektivt kjølemedium R32 ECO
 • Trykkstyrt avrimingsfunksjon
 • Innebygd gjennomstrømningsvakt for sikker drift og unions-koblinger for enkel installasjon
 • Digitalt LED-display med timer, for lettvint innstilling av temperatur
 • Leveres med vinterovertrekk og installasjonstilbehør
 • Varmepumpe til basseng G&J Melius – SERIEN INVERTER R32 ECO
 • Gratis levering hjem!

Gullberg & Jansson sine varmepumper er angitt med spesifikasjoner på 15 grader lufttemperatur og 26 grader vanntemperatur, ihht. fransk standard.

Ekte Inverter

Bassengvarmepumper i Melius-serien har det man klassifiserer som ekte trinnløs inverter. Det vil si at den ikke er «ON-OFF», og heller ikke 3-trinns inverter styrt (turtallsregulert), men FULL Inverter som justeres trinnløst.

Varmepumper til basseng for norsk klima

Vi selger bassengvarmepumper fra Gullberg & Jansson, som uten tvil er markedsledende på bassengvarmepumper i Skandinavia. Ikke så rart at de vet hva de holder på med, når de har levert over 20.000 varmepumper. Vi har gjennom 20 år solgt varmepumper fra forskjellige produsenter, og vi er krystallklare på at bassengvarmepumpene fra Gullberg & Jansson er i en klasse for seg selv. Meget pålitelige og stillegående. Dessuten har de et komplett delelager de få gangene noe galt oppstår.

Forleng sesongen betydelig, uten å bli flådd

Med en Gullberg & Jansson bassengvarmepumpe kan du forlenge sesongen med minst en måned i hver ende, uten at det påvirker kostnadene veldig mye. Vi regner at det koster ca kr 2.500 å holde et basseng på 4 x 8 m hele sesongen. Hvis du tøyer sesongen med et par måneder, nærmer kostnaden seg kanskje kr 3.000, men det har vel de fleste råd til når de kan ha ca 28 °C i vannet hele tiden.

Neste generasjons miljøsmarte bassengvarmepumper

Vi er glade for å kunne tilby neste generasjons miljøsmarte varmepumper. Disse bassengvarmepumpene er WiFi-kompatible, stillegående og energibesparende. De fleste modellene leveres også med det miljøvennlige kjølemediet R32, med lavt GWP (Global Warming Potential) og lavere klimapåvirkning.

Det er enkelt å montere en varmepumpe til svømmebasseng

Så nær som på split-modellen, er alle varmepumpene meget enkle å montere selv. På split-modellen må en kjølemontør gjøre jobben, for der er det bare gassdelen som står ute, mens vanndelen står inne. På alle de andre varmepumpene er det vann inn, og vann ut igjen (50 mm). Deretter settes det strøm på, og vips så starter den. Det ligger en flowswitch inni som skrur den av og på hvis vannstrømmen stopper, og selvsagt når den ønskede temperaturen er oppnådd.

Spar 65 – 85 %, sammenlignet med elektrisk oppvarming

Sammenlignet med elektrisk oppvarming kan du regne med å spare ca. 65-85 %, noe som tilsier at en bassengvarmepumpe er en meget god investering. Gullberg & Jansson har robust kvalitet og lang levetid på produktene. Opprinnelig var Gullberg & Jansson en ingeniørbedrift med spisskompetanse innen termodynamikk og energibesparing. Deres bassengvarmepumper kjennetegnes gjennomgående av at de er meget robuste når det gjelder material- og komponentvalg, samt i tiltalende design.

Her fyller du inn din informasjon og evt spørsmål om dette produktet (Varmepumpe G&J MELIUS 120-3P Inverter). Vi kontakter deg så fort som mulig.

Lukk

"*" obligatorisk felt

Navn*
Din adresse*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.