Varmepumpe til basseng - Modell INTUS - Innendørs/helårs

+ Les mer om Varmepumpe til basseng - Modell INTUS - Innendørs/helårs

Viser alle 2 resultater

Varmepumpe til basseng fra Gullberg & Jansson

Varmepumpe G&J INTUS (Innendørs/helårs)

Bassengvarmepumpe med unikt todelt system utviklet for innendørs svømmebasseng, og helårs-drift av basseng utendørs. Split modell.

  • Spesielt egnet til innendørs basseng, og utendørs basseng med helårs-drift
  • Varmepumpene til basseng i Intus-serien reduserer oppvarmingskostnaden med ca 70 % på årsbasis. Og gir en behagelig bassengvarme til lav totalkostnad
  • Elektronisk ekspansjonsventil for høyere effekt, virkningsgrad og energieffektivitet frem for alt ved lave utetemperaturer
  • Titanvarmeveksler som tåler både klor- og saltvann
  • Innebygd gjennomstrømningsvakt for sikker drift og unions-koblinger for enkel installasjon
  • Digitalt LED-display med timer, for lettvint innstilling av temperatur
  • Leveres med installasjonstilbehør
  • Krever godkjent kjølemontør til installasjonen.
  • Varmepumpe til svømmebasseng G&J Intus (Innendørs/helårs)
  • Gratis levering hjem!

Varmepumper til basseng for norsk klima

Vi selger bassengvarmepumper fra Gullberg & Jansson, som uten tvil er markedsledende på bassengvarmepumper i Skandinavia. Ikke så rart at de vet hva de holder på med, når de har levert over 20.000 varmepumper. Vi har gjennom 20 år solgt varmepumper fra forskjellige produsenter, og vi er krystallklare på at bassengvarmepumpene fra Gullberg & Jansson er i en klasse for seg selv. Meget pålitelige og stillegående. Dessuten har de et komplett delelager de få gangene noe galt oppstår.

Forleng sesongen betydelig, uten å bli flådd

Med en Gullberg & Jansson bassengvarmepumpe kan du forlenge sesongen med minst en måned i hver ende, uten at det påvirker kostnadene veldig mye. Vi regner at det koster ca kr 2.500 å holde et basseng på 4 x 8 m hele sesongen. Hvis du tøyer sesongen med et par måneder, nærmer kostnaden seg kanskje kr 3.000, men det har vel de fleste råd til når de kan ha ca 28 °C i vannet hele tiden.

Det er enkelt å montere en varmepumpe til svømmebasseng

Så nær som på split-modellen, er alle varmepumpene meget enkle å montere selv. På split-modellen må en kjølemontør gjøre jobben, for der er det bare gassdelen som står ute, mens vanndelen står inne. På alle de andre varmepumpene er det vann inn, og vann ut igjen (50 mm). Deretter settes det strøm på, og vips så starter den. Det ligger en flowswitch inni som skrur den av og på hvis vannstrømmen stopper, og selvsagt når den ønskede temperaturen er oppnådd.

Spar 65 – 85 %, sammenlignet med elektrisk oppvarming

Sammenlignet med elektrisk oppvarming kan du regne med å spare ca. 65-85 %, noe som tilsier at en bassengvarmepumpe er en meget god investering. Gullberg & Jansson har robust kvalitet og lang levetid på produktene. Opprinnelig var Gullberg & Jansson en ingeniørbedrift med spisskompetanse innen termodynamikk og energibesparing. Deres bassengvarmepumper kjennetegnes gjennomgående av at de er meget robuste når det gjelder material- og komponentvalg, samt i tiltalende design.

Her fyller du inn din informasjon og evt spørsmål om dette produktet (Varmepumpe G&J INTUS 60). Vi kontakter deg så fort som mulig.

Lukk

"*" obligatorisk felt

Navn*
Din adresse*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.