1. Home
 2. Butikk
 3. Rengjøring
 4. Zodiac Renserobot

Zodiac Renserobot

Zodiac Renserobot – når kvaliteten betyr noe

Med sin patenterte syklonteknologi, ergonomiske design og førsteklasses kvalitet, har Zodiac utviklet plug & play-rengjøringsroboter som tar seg av rengjøringen i bassenget automatisk. Straks renseroboten senkes ned i vannet, begynner den å vaske bunnen, vegger og vannlinje basert på modell og spesifikasjoner. Det er i tillegg enkelt å rengjøre filteret etterpå ved behov.
Mange er redde for at det å ha svømmebasseng er mye jobb og vedlikehold. En vaskerobot «støvsuger» bassenget for deg og gjør at du kan bruke mer tid på avslapping og mindre tid på å holde bassenget rent.

Les mer om hvordan og de ulike modellene lenger nede på siden.

Hvorfor velge Zodiac Renserobot fra Basseng AS?

Alle våre bassengroboter kommer fra den franske kvalitetsleverandøren Zodiac. Med sin ergonomiske design, patenterte syklonteknologi, og førsteklasses kvalitet, skiller Zodiac-robotene seg ut fra andre leverandører. De er veldig enkle å betjene, energieffektive og det går raskt å rengjøre filteret. Zodiac har utviklet en patentert syklonfunksjon som gjør at rusket som samles inn er i konstant bevegelse inni filteret slik at det ikke klistrer seg til veggene og tetter igjen filteret.

3 gode grunner for å skaffe seg Zodiac Renserobot

 1. Fjerner både smått OG stort rusk
  Våre rengjøringsroboter fjerner smuss, sand, løv etc. fra bassenget på en energieffektiv og lettvint måte.
  Zodiac vaskerobot fjerner store og små urenheter i bassengvannet
 1. Enkle og effektive å bruke
  Det eneste du må gjøre for å sette i gang roboten er å koble til den medfølgende ledningen til en vanlig stikkontakt, slippe roboten ut i bassenget og trykke på startknappen på styringsboksen.
 2. Rengjør «vanskelige» steder
  Avhengig av hvilken modell du velger, så kan roboten rengjøre vegger, vannlinje og til og med trapper. Selv på flislagte basseng klarer disse robotene å klatre opp langs vegger for å sikre en grundig rengjøring.

Hvilken vaskerobot skal jeg velge?

Her får du en oversikt over de ulike bassengrobotene vi fører, slik at du enkelt kan finne den modellen som passer ditt basseng og dine behov.

Er du i tvil om hvilken som passer deg? Ta gjerne kontakt! Vi har bred erfaring med vaskerobotene, og kan veilede til å finne nettopp roboten som passer for deg og ditt basseng.

Zodiac TornaX PRO renserobot er en liten og effektiv bassengrobot, som gjør at en slipper å gjøre bassenget rent for hånd

Zodiac TornaX PRO er spesielt godt egnet til hagebasseng som Atlantis Stålplatebasseng, middels store Thermopool basseng, og selvfølgelig også glassfiberbasseng. TornaX PRO leveres i to modeller.
Modell RT 2100 som rengjør bunnen av bassenget, og modellen RT 3200 som rengjør både bassengbunnen, og også vennene i bassenget.

Rengjøringsrobotene gjør det enkelt å ha et rent og innbydende svømmebasseng i hagen. Bassenget vil få et skinnende rent resultat etter rengjøring fra renseroboten.

Vi har også et bredt utvalg av tilbehør til alle våre renseroboter:
Trykk her for å finne tilbehør og reservedeler til TornaX renserobot

Zodiac CyclonX PRO renserobot er lett å håndtere, samtidig som den er meget effektiv. En bassengrobot som passer til de fleste bassengstørrelser og bassengtyper.

Modell CyclonX PRO RC 4380 renserobot, som egner seg til liner-basseng, og modellen CyclonX PRO RC 4402 renserobot, som egner seg til glassfiberbasseng og fliselagte basseng, rengjør bassengbunnen, veggene og vannlinjen i bassenget.

Renseroboten forenkler det å ha et svømmebasseng i hagen, og gjør samtidig at bassenget alltid får et skinnende rent resultat.

Vi har også et bredt utvalg av tilbehør til alle våre renseroboter:
Trykk her for å finne tilbehør og reservedeler til Zodiac CyclonX PRO renserobot

Zodiac Vortex PRO 4WD renserobot er en meget effektiv bassengrobot til alle typer basseng.
Det unike løftesystemet og smarte kabelsystemet sørger for økt komfort

Zodiac Vortex PRO 4WD renserobot er for deg som vil oppnå perfekt rengjøringsresultat.
Med 4WD klarer den alle typer flater og hindringer bedre og rengjør både bunn, vegger og vannlinje.

Rengjøringsroboten Zodiac Vortex gjør det enkelt å ha et rent og innbydende svømmebasseng i hagen. Bassenget vil alltid få et skinnende rent resultat etter rengjøring fra renseroboten.

Zodiac Vortex er en bassengrobot som passer alle typer basseng. Både med duk (liner) som for eksempel Thermopool basseng, glassfiberbasseng, fliselagt basseng etc.

Vi har også et bredt utvalg av tilbehør til alle våre renseroboter:
Trykk her for å finne tilbehør og reservedeler til Zodiac Vortex PRO renserobot

Zodiac Alpha iQ PRO RA 6700 renserobot er en meget kraftig 4-hjulsdrevet renserobot med aller nyeste teknikk

Zodiac Alpha iQ PRO RA 6700 renserobot med 4WD er en intelligent bassengrobot, som etterlater seg et perfekt rengjort basseng. Zodiac Alpha iQ er utstyrt med sensorstyrt navigeringssystem og styres enkelt via appen iAqualink.

Rengjøringsroboten Zodiac Alpha iQ PRO RA 6700 gjør det enkelt å ha et rent og innbydende basseng i hagen. Bassenget vil alltid få et skinnende rent resultat etter rengjøring fra renseroboten.

Zodiac Alpha iQ PRO RA 6700 er en bassengrobot som passer alle typer basseng. Både med duk (liner), glassfiberbasseng, fliselagt basseng etc.

Vi har også et bredt utvalg av tilbehør til alle våre renseroboter:
Trykk her for å finne tilbehør og reservedeler til Zodiac Alpha iQ PRO renserobot

+ Les mer om Zodiac Renserobot

Her fyller du inn din informasjon og evt spørsmål om dette produktet (Zodiac Grovfilter 200). Vi kontakter deg så fort som mulig.

Lukk
Navn*
Din adresse*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.