Bassengrobot CF 2000 PRO

Med kabel og APPVarenummer: CF2000PRO

kr 17 450

- +

Fri frakt til post i butikk og ingen gebyr på bestillinger over 1500kr.

Kategori: Rengjøring av basseng,

Produktbeskrivelse

Bassengrobot med kabel til basseng

CF 2000 PRO er en elektrisk bassengrobot med kabel og har gode funksjoner for å dekke alle behov.
Sykloneffekt for å sikre en god rengjøring.
Enestående smidighet: smart navigasjon, 2 trekkmotorer.
Ergonomisk fordel: filtertilgang fra toppen.
Eksklusivt design.

Dobbeltrinnsfiltrering: CF2000 Pro er utstyrt med 2 filterkurver. Den største fanger opp større partikler, mens den mindre, finere fanger opp mindre partikler. Sammen gir de en viktig filtreringsflate som er større og bedre enn normalt.
APP: iAquaLink-appen gjør det mulig å starte eller å stoppe en rengjøringssyklus, velg rengjøringsmodus og følg fremdriften.
Roboten er utstyrt med svivel som hindrer at kabelen tvinner seg under under rengjøringssyklusen. Dette forhindrer at det dannes knuter og gjør oppbevaring av roboten lettere.
Vogn: praktisk og robust, den gjør det mulig å transportere og lagre roboten din på en kompakt og sikker måte. En jumper for kontrollboksen holder den i høyden for enkel kontroll.

Sikker effektivitet: patentert syklonteknologi sikrer en kraftig og varig rengjøring. Spiralbørstene, det brede innsuget og 4 liters filteret tar lett opp alle typer rusk, også de større.
Helixformede børster sørger for en kontinuerlig flyt mellom fremre del av støvsugeren og sugeinntaket som er plassert under enheten, for å unngå at større partikler og rusk flyttes rundt.
Uovertruffen smidighet: med sine smarte sensorer (akselerometer og gyroskop) og 2 trekkmotorer, tilbyr CF Pro-serien utmerket dekning av bassenget og ubegrenset mobilitet. Robotene fungerer i alle typer basseng og på alle type overflater.
Enkel å bruke: filteret som sitter på toppen gir enkel tilgang. Rask vanntømming gjør det mulig å ta roboten ut av bassenget uten anstrengelse.

+ Maks bassengstørrelse: 6 x 12 m
+ Rengjøringssyklus: 1t 30min eller 2t 30min
+ Børstetype: PVC-spiralbørste foran og bak på roboten
+ Kabellengde: 18 m
+ Styres via APP: Ja
+ Inkludert vogn

La noen andre gjøre jobben

Bassengroboter er den enkleste og mest komfortable måten å rengjøre bassenget ditt på.

De har integrert pumpe og filter og er helt uavhengige av bassengets filtersystem. Koblet til strømnettet renser de bassenget helt av seg selv.

Robotene har et smart navigasjonssystem som hindrer roboten i å følge samme vei flere ganger.

Med sterke børster renser de bassenget på en meget effektiv måte, de klarer også å rengjøre alle forskjellige typer overflater.

De er laget i Frankrike og har 2-3 års produktgaranti avhengig av produkt. Takket være den ekstra filtreringen reduseres kjemiforbruket og vannkvaliteten forbedres.

Dokumenter