Water Lily

Water Lily absorberer oljer og fett, som sminke, solkrem, pollen etc.

6 stkVarenummer: 69001

kr 199

- +

Fri frakt til post i butikk og ingen gebyr på bestillinger over 1500kr.

Kategori: Kjemi, Rengjøring av basseng,

Produktbeskrivelse

Skimmer Lily

6 stk

Det er oljer og fett (kroppsfett, sminke, solkrem etc.), som gjør at randen i vannskorpa blir tilgriset. Water Lily absorberer olje og fett.
Også egnet til spa.

Bruk: Legges i skimmeren, og byttes etter 4-6 uker, eller etter behov.

 

Hvordan og hvorfor absorberer Water Lily® bare oljeholdige stoffer?

Water Lily® er laget av et mikrofibermateriale spesielt behandlet for å holde fettmolekyler tilstede på overflaten av vannet. Fibrene har både lipofile og hydrofobe egenskaper. Det førstnevnte er et stoff som tiltrekker og beholder oljeholdige stoffer, og sistnevnte er et stoff som avviser vann. Takket være disse egenskapene absorberer Water Lily® de oljeaktige stoffene fra svømmere, solkremer og atmosfærisk forurensning, mens de forblir flytende fordi de ikke er i stand til å absorbere vann. Med andre ord, Water Lily® er en «intelligent» absorberer.

Kan jeg legge Water Lily® rett i bassenget?

Klart du kan, men selv om de sentrale flyteskivene til Water Lily® ikke er veldig følsom for vind, vil Water Lily ® til slutt bli trukket inn i skimmerkurven når pumpen sirkulerer vannet. Den fungerer både i bassenget og i skimmerkurven – vannet ender opp med å gå gjennom skimmeren uansett.

«Kan jeg bruk mer enn én Water Lily® om gangen?«

Hvis bassenget er veldig oljete etter hyppig svømming, tung luftforurensning (bymiljø) eller pollenoppbygging, foreslår vi at du bruker flere vannliljer, da deres kombinerte effekter vil sikre en ren, klar vannoverflate.

Kan Water Lily® brukes i spa?

Ja, spa er også utsatt for oljeaktig oppbygging fra naturlige fettstoffer i menneskekroppen, særlig fordi det er mindre vannkvantitet involvert. Vi foreslår sterkt Water Lily® for å lindre dette problemet. Videre har mange av våre kunder i hotell, spa-anlegg, kommuner, etc. uttrykt sin takknemlighet og tilfredshet med dette produktet. Så produktet kan fint brukes både i private og offentlige anlegg.

Hva om min Water Lily® ikke endrer farge?

Hver type forurensning fører til at Water Lily® skifter farge annerledes. Den blir brun til svart fra luftforurensning og elfenben til beige fra pollen og vegetasjon. Den blir ikke så misfarget når den absorberer solkrem og kremer, ettersom ingen av produktene har en farge til å begynne med. Dette betyr ikke at Water Lily® ikke fungerer, eller at du ikke bør bytte den som anbefalt.

Hvor ofte trenger jeg å bytte min Water Lily®?

Dette avhenger helt av hvor mye bassenget ditt brukes og miljøet rundt – i gjennomsnitt hver tredje til femte uke.

Hvorfor valgte Toucan (produsenten) navnet Water Lily®?

Navnet ble valgt på grunn av den spesielle formen av en vannlilje eller Nénuphar på fransk. Under det opprinnelige produktstudie la deres forsknings- og utviklingshold merke til at fettmolekylene festet seg spesielt til omkretsen av objekter som først og fremst var runde eller ovale. For å øke effektiviteten ble en blomsterform valgt for å få mer av den absorberende overflaten. Dessuten er en vannlilje en elegant vannplante, perfekt for bassenget ditt.

Hvilke bevis har jeg for at det fungerer?

I 2005, det første året Water Lily® ble patentert og markedsført, ble det valgt til Spesialprisen av «Féderation des Professionnels de la Piscine» på Innovasjonsprisutdelingen.
Utvalgt for sine innovative funksjoner og effektivitet, kunne Water Lily® ikke ha fått en bedre lansering. Siden da har suksessen vært ubestridelig. Water Lily® finnes i hele Europa og til og med i Canada!