Metal Magic 1L

Rustfarge på liner og komponenter?

1 literVarenummer: 25048

kr 519

- +

Fri frakt til post i butikk og ingen gebyr på bestillinger over 1500kr.

Kategori: Kjemi, Rengjøring av basseng,

Produktbeskrivelse

MetalMagic 1 liter

Delphin kjemi til basseng

MetalMagic
Noen ganger blir ikke vannet klart og man får rustfarge i bassenget. Dette skjer som oftest dersom man har brønnvann i bassenget. I slike tilfeller kan man bruke MetalMagic, som fjerner jern, kobber, sølv, kalsium og andre metaller fra bassengvannet.

Bruk: Sjekk at ph er over 7,5.
Fordel 0,2-0,5 liter Metal Magic per 10m³ vann jevnt utover vannet, med sirkulasjonspumpen igang. La filteret gå i minst 48 timer. Metaller og kalk blir utfelt, avsetter seg i filteret. Deretter tilbakspyles filteret. Kontroller og juster ph-verdien til å ligge mellom 7,0-7,4.
Metal Magic fjerner også tørre metall- og kalkavleiringer. La en svamp eller tøyduk gjennomtrukket med Metal Magic ligge på flekken i minst 1 time. Deretter vaskes det lett av. Metal Magic fjerner ikke organiske flekker. Det er enkelt å avgjøre om en avleiring er metallisk eller organisk. Legg en svamp med Metal Magic på flekken i 5-10 min. Blir flekken lysere, er det hovedsakelig en metallavleiring. Blir flekken gul, er det en organisk avleiring som ikke fjernes av Metal Magic.

Les sikkerhetsblad under «dokumenter»

Dokumenter