Oppvarming og Sikkerhet/Overbygg til basseng

Oppvarming og Sikkerhet/Overbygg til basseng

På vårt restetorg legger vi ut varer som av forskjellige grunner selges til redusert pris. Vi kan på denne måten få varer ut som ellers kun opptar hylleplass på lageret, mens du kan gjøre et kupp. Som f.eks. på Oppvarming og Sikkerhet/Overbygg til basseng som ligger her på restetorget.

Knallpris, men kortere reklamasjonstid

Handler du på restetorget vil du få kun gode varer til en veldig god pris. Av forskjellige grunner, som du kan lese om under, er de fleste varene lagt ut for salg med prisreduksjon. Til gjengjeld får du kun 6 måneders generell reklamasjonsfrist på disse varene, fra du mottar dem. Akkurat som når du kjøper en bruktbil hos et bilfirma. Dette skal gi deg tid til å kunne montere, teste og prøve ut varen, og er en sikkerhet for deg for at varene du mottar ikke inneholder skjulte feil i det du mottar dem. I noen tilfeller kan reklamasjonstiden avvike, men da er det oppgitt på varen.

+ Les mer om Oppvarming og Sikkerhet/Overbygg til basseng
Brands

Viser det ene resultatet

Her fyller du inn din informasjon og evt spørsmål om dette produktet (El-varmer, 9 kW/3fas 230V Elecro, Titan/Titan). Vi kontakter deg så fort som mulig.

Lukk
Navn*
Din adresse*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.