Kantstein Ceramica

+ Les mer om Kantstein Ceramica

Viser alle 2 resultater

Kantstein til ditt rektangulære basseng

Elegante og unike ”High end” kantstein og belegningsstein, laget av keramisk porselen. Serien leveres i 2 cm fliser, som er egnet for utendørs bruk samt innendørs bruk. Spesielt for Ceramica-serien er at de leveres i et bredt utvalg av bl.a. hjørner og radius, som ikke har blitt gjort tidligere med keramiske fliser.

De keramiske porselensflisene er frostsikre, syrefaste, klorbestandige og resistente over for olje. Dette gjør dem veldig vedlikeholdsvennlige og tåler også rens med høytrykksspyler.

Kantstein fra Scandi-Roc

Rammen rundt bassenget er veldig viktig for at helhetsinntrykket skal bli det beste. Scandi-Roc tilbyr et meget bredt sortiment, hvor kvalitet står i fokus. Utenfor kantsteinen har du mulighet til å legge belegningsstein, eller du kan også bygge terrasse inntil kantsteinen.

Scandi-Roc er et velrenommert dansk firma som siden 70-tallet har produsert kantstein og tilbehør i betong og naturstein.
De siste 10 årene har bedriften gjennomgått en kraftig vekst, særlig på produktsortiment og eksport. De eksporterer nå til 20 europeiske land. Deres fokus er på høy kvalitet, stor fleksibilitet samt service på toppnivå.
Kantstein Ceramica til rektangulær basseng fra Scandi-Roc er bestillingsvare, og kommer levert direkte fra leverandør, hjem til kunde. Det er likevel viktig å påpeke at store deler av sortimentet er lagervare hos dem, og leveringstiden på lagervare er normalt 4-6 dager! Kantstein kan leveres komplett med alt du måtte trenge av lim og fuge. Gratis levering på kantstein-pakker direkte fra leverandør.

Her fyller du inn din informasjon og evt spørsmål om dette produktet (Maranello). Vi kontakter deg så fort som mulig.

Lukk
Navn*
Din adresse*
Dette feltet er for valideringsformål og skal stå uendret.