Lamelltrekk innendørs basseng

Imm’Ax – nedsenket motorisert lamelltrekk til svømmebasseng

Luksusversjonen av det manuelle trekket, er denne versjonen som bygges inn i bassenget og som er motorisert. Fordelen med denne versjonen er at man ikke ser trekket når det er opprullet.
Virker isolerende både fordi det stopper fordampning, men også fordi det er luft i lamellene som skaper en “dyne” på vannflaten (17 mm tykk).
Godkjent som sikkerhetstrekk etter Europas strengeste normer. Fullautomatisert med motor. ”Usynlig” når det er opprullet.
Kan brukes utendørs så vel som innendørs. Leveres standard med bjelke i 120 mm. Kan også leveres med 50 og 80 mm bjelke mot tillegg.

Imm'Ax - nedsenket motorisert

IMM’AX nedsenket, motorisert – PC lameller

Hvit, blå eller svart

fra kr 116 609
Kundebilde Thermopool med lamellbrønn.
Imm'Ax - nedsenket motorisert

IMM’AX nedsenket, motorisert – PVC lameller

Hvit, Sand, Blå eller Grå

fra kr 94 766
Lamelltrekk nedsenket i svømmebasseng
Imm'Ax - nedsenket motorisert

IMM’AX nedsenket, motorisert – PVC lameller

med GRÅ skillevegg

fra kr 117 828
Lamelltrekk innendørs basseng
Imm'Ax - nedsenket motorisert

IMM’AX nedsenket, motorisert – PVC lameller

med HVIT skillevegg

fra kr 112 484

PVC lameller

Vi mener at 9 av 10 kunder vil være best tjent med å velge PVC-lameller. PVC-lameller gir rikelig av de egenskapene de fleste trenger, – og for en rimelig pris: god sikkerhet, god isolering, enkel betjening og god holdbarhet. I og med at de ikke er lystransparente, gir de heller ikke noen utfordringer med økt algevekst. Etter som vi etter 20 år heller ikke har erfart at noen er skadet på noen måte, synes vi også at de har bestått sin eksamen rent styrkemessig. Velg mellom fargene hvit, sand, blå eller lys grå.

PC lameller (Polycarbonat)

Polycarbonat-lameller har noen fordeler, men også noen utfordringer som du må ta hensyn til hvis du velger dem. Polycarbonat er helt uknuselig (sterkere enn plasten i ei colaflaske). Det kunne vært en betydelig fordel, – hvis det ikke var for at vi gjennom 20 år ikke har hatt problemer med PVC-lamellene. Det største fortrinnet er derfor at PC-lamellene har noen annerledes og veldig spennende farger. De kan være alt fra helt gjennomsiktige via sølvfarget til helt svarte.
Utfordringen med dem er at de ”fanger” så mye varme at både lamellene og lineren like under dem kan bli skadet. Med den rette bevisstheten rundt dette faktum, kan en fint få ting til å fungere med PC-lameller også, men det må en bevissthet til.

Abonnere på vårt nyhetsbrev?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få eksklusive rabattkoder og nyttige tips