Lamelltrekk med Grå stolper - PVC lameller til svømmebasseng

Open Classic – motorisert lamelltrekk til ditt svømmebasseng

OPEN CLASSIC er et motorisert lamelltrekk, som monteres på kanten av bassenget. Dette lamelltrekket er veldig raskt og enkelt å installere, og kan monteres på nesten hvilket som helst basseng.

Lamelltrekk er et sikkerhetstrekk som er laget av plastlameller som flyter på vannet. Sikkerheten oppnås delvis av oppdriften, og delvis av stivheten i selve lamellene, samt festene. Trekket er sertifisert etter de franske normene, som sannsynligvis er de strengeste i Europa.

Godkjent som sikkerhetstrekk etter Europas strengeste krav, den franske normen NF P 90-308.

Ta gjerne kontakt for pris og info på lamelltrekk til ditt svømmebasseng

PVC lameller

Vi mener at 9 av 10 kunder vil være best tjent med å velge PVC-lameller. PVC-lameller gir rikelig av de egenskapene de fleste trenger, – og for en rimelig pris: god sikkerhet, god isolering, enkel betjening og god holdbarhet. I og med at de ikke er lystransparente, gir de heller ikke noen utfordringer med økt algevekst. Etter som vi etter 20 år heller ikke har erfart at noen er skadet på noen måte, synes vi også at de har bestått sin eksamen rent styrkemessig. Velg mellom fargene hvit, sand, blå eller lys grå.

PC lameller (Polycarbonat)

Polycarbonat-lameller har noen fordeler, men også noen utfordringer som du må ta hensyn til hvis du velger dem. Polycarbonat er helt uknuselig (sterkere enn plasten i ei colaflaske). Det kunne vært en betydelig fordel, – hvis det ikke var for at vi gjennom 20 år ikke har hatt problemer med PVC-lamellene. Det største fortrinnet er derfor at PC-lamellene har noen annerledes og veldig spennende farger. De kan være alt fra helt gjennomsiktige via sølvfarget til helt svarte.
Utfordringen med dem er at de ”fanger” så mye varme at både lamellene og lineren like under dem kan bli skadet. Med den rette bevisstheten rundt dette faktum, kan en fint få ting til å fungere med PC-lameller også, men det må en bevissthet til.

Lamelltrekk med Grå stolper - PVC lameller til svømmebasseng
Lamelltrekk

Lamelltrekk med Grå stolper – PVC lameller

Sand, Blå eller Lys Grå lameller

Ta kontakt for pris
KONTAKT OSS
Lamelltrekk med hvite stolper og fargede lameller
Lamelltrekk

Lamelltrekk med Hvite stolper – PVC lameller

Sand, Blå eller Lys Grå lameller

Ta kontakt for pris
KONTAKT OSS
Lamelltrekk til basseng med polycarbonat lameller
Lamelltrekk

Lamelltrekk med Polycarbonat lameller

Blå, Svarte eller Hvite lameller

Ta kontakt for pris
KONTAKT OSS

NYTT OG NYTTIG FRA BASSENG AS

Abonnere på vårt nyhetsbrev?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få eksklusive rabattkoder og nyttige tips