Ikke la hvem som helst montere ditt nye basseng!

Dessverre ser vi i blant eksempler på feilmontering som kan få fatale følger for kunden. Dette kan også handle om at utstyr ikke leveres i henhold til spesifikasjonene eller at bassenget ikke er bygget for norske forhold. Ofte må arbeidet gjøres helt på nytt, og bassenget blir mye dyrere enn først antatt – utrolig kjedelig og helt unødvendig.

På bildet over ser du et grovt eksempel på feilmontering: Her har montøren satt både jetstream og returdyser bak lamelltrekket og skilleveggen, noe som er helt feil. I tillegg har han montert skimmere og returdyser på samme kortvegg, og det fører til svært dårlig kvalitet på rensingen av vannet i andre enden av bassenget. Kunden fikk også feil informasjon mht utformingen rundt bassenget, og det ville ført til mye ekstrajobb og -kostnader dersom de hadde fulgt disse rådene.

Vi vil at du som kunde skal være trygg på at leverandøren du velger er seriøs og kan sitt fag. Ved å velge en aktør som er medlem av Trygg Bassenghandel kan du senke skuldrene og være sikker på at du får et basseng som er i tråd med forskriftene, og at montøren kan faget sitt.

Du finner en oversikt over medlemmer her.

Abonnere på vårt nyhetsbrev?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få eksklusive rabattkoder og nyttige tips