Inspirasjon

Derfor er bassengtak fra Gullberg & Jansson best!

Derfor er bassengtak fra Gullberg & Jansson best!

 

  • Gullberg & Jansson bassengtak beskytter de kjæreste du har. Samtlige modeller er godkjente ifølge den franske sikkerhetsstandarden NF P 90 309, som omfatter både sikkerhet og holdbarhet.
  • Gullberg & Jansson bassengtak har automatisk seksjonslåsing. Det betyr at det bare er nødvendig å låse opp den første seksjonen og ikke hver seksjon for seg. Automatisk seksjonslåsing gjør at det er raskt og lettvint å skyve taket unna bassenget.
  • Gullberg & Jansson bassengtak er utstyrt med ekstra flat komfortskinne, som bare er 12 mm høy og dessuten er behagelig å gå på. Aldri mer vondt i føttene!
  • Samtlige modeller har tre års materialgaranti. Skulle ulykken være ute, kan du føle deg trygg på at vi har delene og den kunnskapen som er nødvendig.
  • Gullberg & Jansson bassengtak er dessuten flotte å se på. Samtlige modeller har jevne, behagelige linjer og de har vært nøye med detaljene. De har strebet etter å skjule nagler og rustfrie skruer og har utviklet stabile løsninger til utsatte funksjoner som lås og hengsler. Med robuste konstruksjoner, pulverlakkerte, forsterkede aluminiumprofiler og paneler med UV-beskyttelse på begge sider, leverer vi med Gullberg & Jansson et produkt som vil gi både trygghet og glede i mange år framover.

Finn favorittmodellen her

NYTT OG NYTTIG FRA BASSENG AS

Abonnere på vårt nyhetsbrev?

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få eksklusive rabattkoder og nyttige tips